Tapet til skarpe priser

Skal der friskes op i stuen, entreen, eller skal børneværelset gøres hyggeligere?
Så sæt tapet på én eller flere af væggene i dit hjemmet.

På Altifarver.dk finder du tapeter, walstickers og fotostater til, at give lige netop det udtryk, du ønsker i de forskellige rum i dit hjem.

 

Nyheder

Omhandler dit næste projekt tapet, fototapet eller en flot fotostat?

Så er du kommet til det rette sted. Vi har tapeter i alle prisklasser og i utroligt mange kvaliteter, samt med alt hvad hjertet begærer af motiver på. Så hvor end du skal bruge tapet, fototapet eller fotostat, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dig og din indretning.

Vi har tapeter som kan holde til at blive vasket af, og som er yderst lysægte, hvilket betyder tapetet ikke nemt falmer i solen. Vi har tapeter som er overdådige i deres detaljerigdom, og tapeter som er helt enkle i deres udtryk. Vi har tapeter som er helt klassiske, og vi har det nyeste tapet, der er på markedet.

Så kort sagt, så har vi lige det iøjnefaldende eller enkelte tapet, som skaber blikfang i dit hjem, og med over 30 års erfaring ved vi hvad vi taler om, når vi skal hjælpe dig videre i dit tapetprojekt. Du får den mest kompetente kundeservice hos os.

Hos os, Altifarver.dk forhandler vi alle typer tapet.

Tapet med blomster
Tapet med Mursten
Tapet i træ
Tapet i regnbuens farver
Tapet i enkelte designs
Tapet med motiver
Tapet til billige priser
Tapet der er farverige
Tapet af designere
Tapet til børneværelset
Tapet til stuen
Tapet til soveværelset
Tapet til køkkenet

Altså tusindvis af flotte og unikke tapeter og fotostater. Mon ikke vi har en tapet, der passer til dig?

Trænger du til at friske dit hjem lidt op?
Eller mangler du bare nogle lækre farver eller flotte billeder på dine vægge?

Hvis ja, kan vi hos Altifarver .dk kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige tapetløsning til dit hjem.

Med et ensfarvet eller et diskret mønsteret tapet, er det nemt at skabe et flot og sofistikeret look til dine rum i boligen. Du kan også vælge at tapetsere en enkel væg i rummet, med et mønsteret og i øjenfaldende tapet, som vil skabe blikfang i den indretning.

Du kan skabe et vintagelook eller retro look i rummet, med vores udvalg af retro tapeter, som du kan se her.
Retro er det nye sort, så hvorfor ikke lave den flotteste tapetvæg i stuen, på børneværelset eller på badeværelset?

Eller hvad med at gøre dit hjem til en herskabsbolig, med tapeter med sofistikerede og elegante mønstre? Spændende ikke! Vi har tapeter der kan hjælpe dig i den rigtige retning.

En anden mulighed er at vælge et guld- eller sølvtapet eller tapeter med gulddetaljer eller sølvdetaljer, der får dit hjem til at funkle.

En ide kunne også være, at tage naturen med ind i huset, ved at tapetsere med et tapet, der har print af blomsterdetaljer, dyremotiver eller en botanisk følelse. Det giver en hyggelig og naturlig stemning til rummet.  
Du kan også vælge at få et tapet med print af sten, beton eller træ, som kan skabe dig de helt rå vægge, som er utroligt moderne i boligindretningen.

Uanset hvordan du vælger at indrette din bolig, så vil du kunne finde en tapetløsning hos os (Altifarver.dk) 
Og så kan vi tilmed hjælpe dig med alt tilbehøret lige fra værktøj til tapetklister, så du ikke står og mangler nogle elementer i din arbejdsproces.

Hvad er en fotostat?

En fotostat er kort sagt en vægdekoration. 
Som navnet antyder, består en fotostat ofte af et helt fotografi i fuld vægstørrelse. En fotostat kommer i mange forskellige størrelser, og du kan få til en hel væg i stuen eller soveværelset, eller du kan få en fotostat, der blot fylder en dør.

En fotostat kan sættes op i alle rum, og kan give et helt nyt udtryk til rummet.
En fotostat består ofte af flere ruller tapet, der, når de sættes op i baner, danner et helt motiv i eksempelvis et panoramabillede. Dette kan være en by, en strand ved Middelhavet eller en masse smukke blomster på en mark i Frankrig.
Fotostaten kan opsættes på det eksisterende tapet eller på en malet væg, hvis tapetets eller malingens tilstand er i orden.
Vi har lavet et blogoplæg, hvor vi forklarer hvordan du tager dit gamle tapet ned, inden du sætter det nye op. Find det her.
Og tilmed har vi lavet et blogoplæg, hvor vi viser, hvordan du sætter dit nye tapet op. Dette blogoplæg finder du her.

Hvis du ikke ønsker et kæmpe " maleri " eller tapetsere en hel væg eller rum, men blot noget mindre, forhandler vi også varianter, der blot består af en enkelt række tapet med fototryk.

Dertil kan vi også tilbyde grafiske og tegnede versioner.

Fandt du ikke det du søgte? Så sidder vi klar på telefonerne til at guide dig.

Rigtig god dag.

Hilsen Team Altifarver.dk