Tapet til skarpe priser

Skal der friskes op i stuen eller entreen, eller skal børneværelset gøres hyggeligere, så sæt tapet på én eller flere af væggene. På Altifarver.dk finder du tapeter, walstickers og fotostater til at give lige netop det udtryk, du ønsker i de forskellige rum i dit hjem. Skal du have tapetseret mange rum, så tjek månedens tilbud, og opnå store besparelser på dekorative kvalitetstapeter.

Ensfarvet eller mønstret tapet

Er du træt af forrige års indretning min ensfarvet tapet, er det nemt, billigt og effektfuldt at tapetsere blot en enkelt væg eller to med et mønstret tapet. F.eks. kan en væg med et retro tapet, der har et mønster, hvori der indgår en matchende farve til de øvrige ensfarvede vægge få stuen til at fremstå som nyindrettet.

Gør dit hjem til en herskabsbolig

En anden mulighed er at vælge et guld- eller sølvtapet, der får dit hjem til at ligne en million. Eller tage naturen med ind ved at tapetsere med et tapet, der har print med sten, beton eller træ. Det giver også et herskabeligt, men naturligt udtryk.

Alt i tapeter

Uanset hvordan du vælger at indrette din bolig, så vil du kunne finde en tapetløsning her på Altifarver.dk. Hvor du også kan finde alt tilbehøret fra værktøj til tapetklister.

Nyheder

Kaspersky Antivirus ePay - Sikker online betaling LetsEncrypt - SSL