Polyfilla

Brand: Polyfilla
Polyfilla Ekstra Fin er en færdigblandet letvægtsfiller til reparation af mindre revner og huller på max 5 cm. Bruges indenfor på de fleste underlag som f.eks. beton, gips, puds, sten, polystyren og spånplader. Kan desuden bruges til modellering og reparation af pyntelister og ornamenter.Er ikk..
96,95
Ekskl. Moms:77,56
Køb her
Brand: Polyfilla
Med Polyfilla Husrep kan du udfylde og reparere større huller på op til 10 cm udendørs. Kan også bruges til udjævning af pudsede overflader og reparationer af hjørner.Husrep har en god vedhæftning på puds, beton, stuk, sten, polystyren og træ. Det er bore-, søm-, og skurefast, samt regnbestandig når..
124,95
Ekskl. Moms:99,96
Køb her
Brand: Polyfilla
Polyfilla Indendørs Reparation er en gipsbaseret pulverspartelmasse til reparation af minder revner og huller i pudsede og andre mineralske overflader som beton, gips, stuk etc. Kan også anvendes på træ, spånblader, finer m.m.Må ikke anvendes på fugtige underlagIndendørs Reparation er søm- og borefa..
92,95
Ekskl. Moms:74,36
Køb her
Brand: Polyfilla
Færdigblandet spartelmasse på tube - klar til brug - til indendørs brug. Velegnet til udspartling af små og mellemstore huller på op til 2 cm, inden malearbejde.Særdeles velegnet til brug på puds, stuk, gipsplader, beton og sten. Ikke egnet til metal, aluminium, kunststof eller pvc. Tørrer..
64,95
Ekskl. Moms:51,96
Køb her
Brand: Polyfilla
Polyfilla Pletforsegler Spray 500 ml. er en hurtig og effektiv isolering af næsten alle typer pletter på væg og loft.Forsegler pletter af sod, nikotin, kuglepenne og vandskjolder på vægge og lofter.Rystes godt inden brug - og husk udluftning, idet produktet lugter kraftigt.Kan efter 2-3 timer overma..
196,95