Motip

Brand: Motip
Motip Carat Sparkling Sølv Spray 400 ml.Motip er en akrylspray der tørre hurtigt op efter brug, en brugervenlig dekorationsspray.Akrylsprayen bruges F.eks. til at pynte overflader af karton, metal, glas, stentøj, tekstil, tørrede planter og blomster.SPECIFIKATIO..
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her
Brand: Motip
Motip Carat Sparkling Guld Spray 400 ml.Motip er en akrylspray der tørre hurtigt op efter brug, en brugervenlig dekorationsspray.Akrylsprayen bruges F.eks. til at pynte overflader af karton, metal, glas, stentøj, tekstil, tørrede planter og blomster.SPECIFIKATIONER:Ind..
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her
Brand: Motip
Motip Filled Putty / Glasfiberspartel - 1 kg.2-komponent glasfiber spartelmasse til at udfylde huller op til 2 cm i tykkelsen i overflader af stål, polyester, aluminium, træ og beton.Glasfiberspartelmassen fylder godt og er let at slibe i. Den kan modstå slag, er kemikalieresistent..
209,95
Ekskl. Moms:167,96
Køb her
Brand: Motip
Motip Filled Putty / Glasfiberspartel - 250 g.2-komponent glasfiber spartelmasse til at udfylde huller op til 2 cm i tykkelsen i overflader af stål, polyester, aluminium, træ og beton.Glasfiberspartelmassen fylder godt og er let at slibe i. Den kan modstå slag, er kemikalieresisten..
99,95
Ekskl. Moms:79,96
Køb her
Brand: Motip
Motip Alu-Zinc Spray - 400 ml.Aluminiumfarvet hurtigtørrende zink spray, der kan bruges som rustbeskyttelse grunder eller som slutmaling på bl. a. aluminium, galvaniseret- og ubehandlet stål. Sprayen er modstandsdygtig overfor benzin, kemikalier og kan bruges udendørs. Den ..
124,95