Filter

Fineliner

Brand: Faber Castell
Disse pens fra Faber Castell er lavet på India ink, som er den hurtigst tørrende ink du kan få. Derfor tværer du ikke tuscherne ud, når du anvender dem. De er ideelle til skrive og tegne med og til at lave skitser. Denne pakke indeholder 8 stk i større..
Pris fra
159,00
Ekskl. Moms:127,20
Køb her
Brand: Faber Castell
Faber castell Ecco pigment sort 0,05 mm.Den pigmenterede og meget lysægte tusch er ideel til skitseringer, tegninger, layouts, mode design og illustration.Pigmenteret ink tusch Høj lysægthedVandfastPermanentLugtfri, syrefri, pH neutralIdeel til kort og konvolutterLægger..
Pris fra
25,00
Ekskl. Moms:20,00
Køb her
Brand: Faber Castell
Tuschtegning har en lang kunstnerisk tradition.Dette har altid været en interessant kunstform for kunstnere og grafiske artister, det giver tegning udtryk og holdbarhed og kan også kombineres med en lang række andre tegneteknikker.Faber-Castell har kombineret alle fordelene ved kunstnertuscher med f..
Pris fra
199,00
Ekskl. Moms:159,20
Køb her
Brand: Faber Castell
Pitt Artist Pen med 4 stk i sort og hvid.Tuschen er baseret på India Ink som er ekstrem hurtig tørrende. De er ideelle til skitser, tegninger, designer illustrationer m.m. De er lysægte, vandfaste og permanente. De kommer i 4 forskellige størrelser og den ind..
Pris fra
99,00
Ekskl. Moms:79,20
Køb her