Filter

Pastelkridt

Brand: Faber Castell
Pitt Pastel pencil i farven Sanguine 188 .Denne Pitt Pastel fra Faber Castell indeholder et høj niveau af pigment, men den er fri for olie og voks.Den er perfekt til fin detaljer i dit pastelarbejde.Ligesom Faber Castells Polychromos farveblyant, kan denne pastel også gnides u..
Pris fra
20,00
Ekskl. Moms:16,00
Køb her
Brand: Faber Castell
Pitt Pastel pencil Walnut Brown 177Denne Pitt Pastel fra Faber Castell indeholder et høj niveau af pigment, men den er fri for olie og voks.Den er perfekt til fin detaljer i dit pastelarbejde.Ligesom Faber Castells Polychromos farveblyant, kan denne pastel også gnides ud for at ska..
Pris fra
20,00
Ekskl. Moms:16,00
Køb her
Brand: Faber Castell
Pitt Pastel pencil, white (soft blødhed).Denne Pitt Pastel fra Faber Castell indeholder et høj niveau af pigment, men den er fri for olie og voks.Den er perfekt til fin detaljer i dit pastelarbejde.Ligesom Faber Castells Polychromos farveblyant, kan denne pastel også gnides ud fo..
Pris fra
20,00
Ekskl. Moms:16,00
Køb her
Rembrandt soft pastels, fantastiske pastelkridt i en helt fantastisk kvalitet.15 pastelkridt medfølger i sættet.Kvalitets pasteller der er fremstillet af de fineste pigmenter og bedste kvalitets Kaolin ler.Pastelkridtende fra Rembrandt er produceret i Holland under strenge kvalitetskont..
Pris fra
499,00
Ekskl. Moms:399,20
Køb her
Brand: Faber Castell
Bløde pastelkridt/soft pastels fra Faber Castell i intense farver, som er nemme at mikse og blande.De strålende og levende farver er perfekte til amatørkunstnere, kunsttimer i skolen og til kreative entusiaster.De bløde pastelkridt kan bruges på forskellige typer af ..
Pris fra
99,00
Ekskl. Moms:79,20
Køb her
Brand: Faber Castell
Bløde pastelkridt fra Faber Castell i intense farver som er nemme at mikse og blande.De strålende og levende farver er perfekte til amatørkunstnere, kunsttimer i skolen og til kreative entusiaster.De bløde pastelkridt kan bruges på forskellige typer af papir, men man..
Pris fra
199,00
Ekskl. Moms:159,20