Filter

Oliepasteller

Faber Castell Oliepastelkridt studiekvalitet 12 stk.
Populær
Brand: Faber Castell
Faber Castell Oliepastelkridt studiekvalitet 12 stk.Oliebaserede kridt giver vidunderlige muligheder for at anvende både intense og stærke farver samt delikate pastelfarver.På grund af deres høje lysstyrke, er farvekridt ideel til enkaustiske og til forskellige pastel- og sk..
Pris fra
50,00
Ekskl. Moms:40,00
Køb her
Brand: Faber Castell
Faber castell Oliepastelkridt 24 stk.Oliebaserede kridt giver vidunderlige muligheder for at anvende både intense og stærke farver samt delikate pastelfarver. På grund af deres høje lysstyrke, er farvekridt ideel til enkaustiske og til forskellige pastel- og skrabe teknikker..
Pris fra
100,00
Ekskl. Moms:80,00
Køb her
Brand: Faber Castell
Faber Castell Oliepastelkridt studiekvalitet 36 stk.Oliebaserede kridt giver vidunderlige muligheder for at anvende både intense og stærke farver samt delikate pastelfarver.På grund af deres høje lysstyrke, er farvekridt ideel til enkaustiske og til forskellige pastel- og sk..
Pris fra
150,00
Ekskl. Moms:120,00
Køb her
Brand: Filia
Filia oliekridt i en æske med 24 stk.Oliekridtet er lysægte, og af en meget høj kvalitet.Gode stærke pigmenter.Velegnet til farvelægning på papir, i malebøger mm.Tykkelse på oliekridt 7x7 mm, L: 6 cm..
Pris fra
69,95
Ekskl. Moms:55,96
Køb her
Brand: Filia
Filia oliekridt i bøtte med 32 stk. assorteret farver.Oliekridtet er lysægte, og af en meget høj kvalitet.Gode stærke pigmenter.Velegnet til farvelægning på papir, i malebøger mm.Tykkelse på oliekridt 7x7 mm, L: 6 cmMeget brugt i SFO, skole, b&oslas..
Pris fra
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her
Brand: Filia
Filia oliekridt i en æske med 36 stk.Oliekridtet er lysægte, og af en meget høj kvalitet.Gode stærke pigmenter.Velegnet til farvelægning på papir, i malebøger mm.Tykkelse på oliekridt 7x7 mm, L: 6 cmMeget brugt i SFO, skole, børnehave mm...
Pris fra
99,95
Ekskl. Moms:79,96