Filter

Staffelier

Akademistaffeli i sort malet fyrretræ.Akademistaffeli er et flot solidt staffeli.Et staffeli du kan have stående i de fleste rum, uden at den falden uden for kontekst. Staffeliet er enkelt og klassisk, der er ingen aflæggerhylde eller bukkefunktion. Leveres usamlet, men kan ne..
Pris fra
699,00
Ekskl. Moms:559,20
Køb her
Atelierstaffeli Deluxe Staffeli - Som navnet angiver får du her et lækkert delux staffeli.Deluxe staffeliet er et yderst stabilt staffeli med mange gode faciliteter.Et staffeli til den kræsne kunstner. Udover håndsving er der lavet 2 skuffer til opbevaring af pensler, maling ..
Pris fra
3.799,00
Ekskl. Moms:3.039,20
Køb her
Atelierstaffeli fra JBF.Et smukt og stilrent atelierstaffeli der står stabilt på gulvet.Staffeliet kan bruges på mange måder og kan skråstilles efter behov.På staffelier findes der en stor aflægningshylde samt hjul der kan låses efter behov. Staffelier..
Nedsat Pris fra
1.799,00
Ekskl. Moms:1.439,20
Køb her
Fin lille bordstaffeli til billige penge.Max. Lærredhøjde 56 cm.  ..
Nedsat Pris fra
329,00
Ekskl. Moms:263,20
Køb her
I dette smarte kuffertstaffeli finder du et smart staffeli der er lige til, at tage med på farten.Et praktisk staffeli som er kombineret med en smart malerkasse. Kuffertstaffeliet er meget pladsbesparende og let at transportere. Man kan kalde det, "Et alt-i-et staffeli".Produktinformation.Tr&a..
Nedsat Pris fra
1.349,00
Ekskl. Moms:1.079,20
Køb her
Super flot og stabilt Skuffestaffeli fra Jydsk blindramme fabrik.Det er et stabilt og solidt staffeli som har en stor udtræksskuffe til alt dit værktøj og små malingstuber. Det giver plads til meget opbevaring.Dette kan vi sige om mål og trætype.Træ: Lakere..
Pris fra
899,00
Ekskl. Moms:719,20