Filter

Alkohol ink

Alkohol ink Extender 20 ml.
Populær
Alkohol ink Extender bruges til at blande/mixe, fortynde og løfte ink farverne, når farverne er på papiret. Ligeledes bruges Extenderen til at forsinke tørretiden på dit maleri.Er der en detalje du ønsker at ændre på, tilsætter du blot li..
Pris fra
40,00
Ekskl. Moms:32,00
Køb her
Alkohol ink fra Marabu er endelig kommet i vores sortiment, noget vi har glædet os til længe.Alcohol Ink er et alkoholbaseret permanent blæk som er både er syrefrit og hurtigtørrende.I sættet der hedder FLOWERS får du følgende:1stk. Alcohol Ink 20ml ..
Pris fra
139,00
Ekskl. Moms:111,20
Køb her
Alkohol ink fra Marabu er endelig kommet i vores sortiment, noget vi har glædet os til længe.Alcohol Ink er et alkoholbaseret permanent blæk som er både er syrefrit og hurtigtørrende.I sættet der hedder NEON får du følgende:1stk. Alcohol Ink 20ml Neo..
Pris fra
139,00
Ekskl. Moms:111,20
Køb her
Alkohol ink fra Marabu er endelig kommet i vores sortiment, noget vi har glædet os til længe.Alcohol Ink er et alkoholbaseret permanent blæk som er både er syrefrit og hurtigtørrende.I sættet der hedder UNDERWATER får du følgende:1stk. Alcohol Ink 20..
Pris fra
139,00
Ekskl. Moms:111,20
Køb her
Alkohol ink fra Marabu er endelig kommet i vores sortiment, noget vi har glædet os til længe.Alcohol Ink er et alkoholbaseret permanent blæk som er både er syrefrit og hurtigtørrende. I dette sortiment fra Marabu findes der 21 flotte og intense farver.Farverne bruges oven på syntetisk papir (Yupo pa..
Pris fra
810,00
Ekskl. Moms:648,00
Køb her
Ranger Alkohol ink 59 ml. - Pitch black.Tim Holtz er hjernen bag Rangers alkohol ink.Ranger alkohol ink er en permanent alkoholbaseret blæk, sjov at arbejde med og så indeholder den helt fantastiske pigmenter.Når du skal benytte dig af alkohol ink, skal du sørge for en glat ikke sugende overflade, d..
Pris fra
135,00
Ekskl. Moms:108,00
Køb her