Filter

Akvarel medier

Art masking fluid 75 ml.
Populær
Winsor & Newtons Art Masking Fluid er en tyk gul væske der males på akvarelpapiret,dette for at gøre papiret resistent overfor akvarelfarven.Derefter kan du pille den tørret væske af og skabe flotte udtryk i dine malerier.Du kan se nogle af de forskellige teknikker i ..
Pris fra
79,00
Ekskl. Moms:63,20
Køb her
Brand: Golden
GOLDEN Absorbent Ground er designet til at påføre inden du maler med akvarel.Den er let, permanent, lysægte og fleksibel.Som før nævnt er den rigtig god til akvarel eller staining på råt lærred.Det skal anvendes over en porøs og "uens" overfla..
Pris fra
246,00
Ekskl. Moms:196,80
Køb her
Dette produkt er med til at øge gennemsigtighed, lysstyrke og glans. Gummi arabicum styrer spredningen af våd maling.Den reducerer pletning og forsinker tørringen. Prooduktet kan fortyndes med vand...
Pris fra
79,00
Ekskl. Moms:63,20
Køb her
Winsor & Newton Iridescent Medium til akvarel har en flot perlemorsfarve.Iridescent Medium giver den bedste effekt, hvis du blander transparente eller semi transparente farver i mediet.Men denne blandingsmetode, har du mulighed for at lave de smukkeste perlemorsfarver.Du kan selvfølgelig..
Pris fra
79,00
Ekskl. Moms:63,20
Køb her
Gum arabic 008 75 ml. fra Royal Talens.Dette produkt er med til at lave større gennemsigtighed i din gouache, den øger lysstyrke, elasticiteten samt glans.Men øget elasticiteten menes, at den hjælper din gouache til ikke at sprække/krakelerer.Gummi arabicum styr..
Pris fra
79,95
Ekskl. Moms:63,96
Køb her
Lifting Preparation 75 ml.
Ikke på lager
Lifting Preparation fra Winsor & NewtonDette produkt anvendes således:- Mal Lifting Preparations på din overflade/akvarelpapir og lad produktet tørre.  - Derefter male du med dine akvarelfarver på papiret som du ellers ville have gjort.- Hvis du laver en fejl, har ..
Pris fra
79,00
Ekskl. Moms:63,20