Filter

Rens af pensler

Brand: Borup
Borup Lugtsvag Terpentin er et organisk opløsningsmiddel.Fedtede flader tørres af med en klud med Terpentin inden maling.Klar væske med karakteristisk lugt...
Pris fra
34,95
Ekskl. Moms:27,96
Køb her
Brand: Borup
Borup Mineralsk Terpentin (White Spirit) er et organisk opløsningsmiddel, Råolie destillat.Ved terpentinholdig maling kan Mineralsk Terpentin bruges som fortynder til alkydemalje, lakfarver, olielakker, træbeskyttelse og oliemaling.Fedtede overflader tørres af med en klud m..
Pris fra
34,95
Ekskl. Moms:27,96
Køb her
Brand: Borup
Borup Vegetabilsk Terpentin kan benyttes til blanding af oliefarver for at opnå den rigtige smidighed i farven.Bruges også til porcelænsmaling.Produktet kan også anvendes til afrensning af møbler...
Pris fra
69,95
Ekskl. Moms:55,96
Køb her
Sansodor er et lugtfrit oliemedium, som er ideelt at bruge, hvis du ikke ønsker lugten fra terpentin.- Sansodor øger arbejdstiden på din maling.- Sansodor kan bruges til at fortynde din oliemaling.- Den kan bruges til at rense dine pensler. - Den kan bruges til olie og akryl..
Pris fra
55,00
Ekskl. Moms:44,00
Køb her
Winsor & Newton Destilled Terpentine 500 ml.Denne Winsor & Newton Distilled Turpentine er en hurtig fordampende stærk raffineret æterisk olie, det stærkeste fortyndings produkt på markedet.Produktet kan også bruges til rensemiddel til pensler.Velegnet til at rense lak a..
Pris fra
195,00
Ekskl. Moms:156,00