Filter

Glans medier til olie

Denne Oil Artists Retouching varnish er en lak som beskytter nyligt afsluttede malerier, der er ved at tørre. Lakken kan fjernes med terpentin, inden den endelige og permanente lak påføres på maleriet. Lakken bliver ikke gul med tiden...
Pris fra
199,00
Ekskl. Moms:159,20
Køb her
Oil Liquin Fine Detail 75 ml.
Ikke på lager
Oil Liquin Fine Detail 75 ml.Dette medium fra Winsor & Newton er det mest fyldende medium i olieserien.Oil Liquin Fine Detail er et hurtig tørrende medium der giver glans til din oliemaling.Mediet er ideelt til at skabe fine detaljer, til at blende din oliemaling med samt glatte dine penselst..
Pris fra
89,00
Ekskl. Moms:71,20
Køb her
Cold Pressed Linseed Oil fra Winsor & Newton er et oliemedium der er udvundet uden brug af varme. Koldpresset linolie gør oliemalingen "federe" og tørrer lidt hurtigere end en raffineret linolie.Koldpresset linolie er et let gullig oliemedium, der blandes sammen med din oliemaling for at øge flo..
Pris fra
89,00
Ekskl. Moms:71,20
Køb her
Refined Linseed Oil (linolie) fra Winsor & Newton.Produktet er med til at øge farvernes glans og gennemsigtighed og kan tilsættes oliemalingen for at øge tørringstiden.Samtidig fortynder den konsistensen på oliemalingen.Raffineret linolie gør oliefarven "federe"..
Pris fra
89,00
Ekskl. Moms:71,20
Køb her
Talens Poppy oil - Valmuefrøolie.Indeholder 75 ml. Dette oliemedium der er lavet på valmuefrø er renset og bruges til at fortynde konsistensen på din oliemaling. Poppy oil purified/renset gulner ikke, hvilket er en fordel hvis du gerne vil fortynde dine lyse farver. Me..
Pris fra
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her