Filter

Fortynder til olie

Oil Artists Painting/male Medium er et langsomttørrende, glansmedium, det reducerer viskositeten (flydeevnen) af ​​oliemalingen. Ideel til arbejde med fine detaljer, glasering og jævnt blendende områder uden børstemærker, det øger filmens holdbarhed.Velegnet til at smøre ud og berige kedelige pletter..
Pris fra
110,00
Ekskl. Moms:88,00
Køb her
Et fantastisk medium fra Winsor & Newton - Water mixable painting medium.Dette langsom tørrende medium er med til at reducerer konsistensen, øger lysstyrken samt fleksibiliteten af ​​Artisan Oil Color.Modstår gulning.Kan rengøres med vand.Kan fortyndes med Artisan thinner...
Pris fra
89,00
Ekskl. Moms:71,20
Køb her
Cold Pressed Linseed Oil fra Winsor & Newton er et oliemedium der er udvundet uden brug af varme. Koldpresset linolie gør oliemalingen "federe" og tørrer lidt hurtigere end en raffineret linolie.Koldpresset linolie er et let gullig oliemedium, der blandes sammen med din oliemaling for at øge flo..
Pris fra
89,00
Ekskl. Moms:71,20
Køb her
Refined Linseed Oil (linolie) fra Winsor & Newton.Produktet er med til at øge farvernes glans og gennemsigtighed og kan tilsættes oliemalingen for at øge tørringstiden.Samtidig fortynder den konsistensen på oliemalingen.Raffineret linolie gør oliefarven "federe"..
Pris fra
89,00
Ekskl. Moms:71,20