Menu
Menu
Filter
Faber Castell udgår af vores sortiment - Få 20% indtil det er væk! Udsolgte varer kan forekomme!
Shop løs her

Gesso

Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering - 1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.
Mærke: Winsor & Newton
Winsor & Newton white gessoEn gesso med et overlegent niveau af pigment.Denne gesso giver den bedste og maximale dækkeevne til dit lærred.Gessoen har en afbalanceret sugeevne...
129,00
Ekskl. Moms:103,20
Køb her
Mærke: Winsor & Newton
Winsor & Newton clear gessoEn gesso lavet af ikke-pigmenteret klar harpiks, der tørrer helt klart.Clear gesso kan også bruges til at lave dine egne farvede gesso primer, dette ved at tilføje akrylfarver.Med en afbalanceret absorptionsevne og fremragende tand skaber denne gesso de..
129,00
Ekskl. Moms:103,20
Køb her
Mærke: Winsor & Newton
Galeria White Gesso Primer er en akrylharpiks med en god pigmentstyrke af høj kvalitet.Den er perfekt til at reducere opsugning af farve og bevare farveintensitet.Kan bruges til både olie og akrylmaling.Ved anvendelse til oliemaling og for at opnå det bedste resultat, anbefales de..
199,00
Ekskl. Moms:159,20
Køb her
Mærke: Winsor & Newton
Galeria Black/sort Gesso Primer er en akrylharpiks med en god pigmentstyrke af høj kvalitet.Den er perfekt til at reducere opsugning af farve og bevare farveintensitet.Kan bruges til både olie og akrylmaling.Ved anvendelse til oliemaling og for at opnå det bedste resultat, anbefal..
315,00
Ekskl. Moms:252,00
Køb her
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Filter