Filter

Flydende medier

Galeria Extender er et kvalitets produkt fra Winsor & Newton:Produktet er meget drøj i brug og er et  medium der øger volumen for akrylmalingen og samtidig bevarer dets opacitet/uigennemsigtighed.Når produktet tørrer, bliver overfladen mat. ..
Pris fra
129,00
Ekskl. Moms:103,20
Køb her
Tilsætningsstof, der blødgør overflade-spændingen i acrylmalingsfilmen. Den øger flowet, hvilket gør at man kan skabe glattere overflader med en tynd maling uden at mindske farvestyrken. Passer perfekt til maskerings-teknikker (malingen lægger sig nemt o..
Pris fra
129,00
Ekskl. Moms:103,20
Køb her
Forlænger acrylmalingens tørre- og bearbejdningstid. Små mængder (nogle dråber) giver øgede muligheder for blanding og farvemanipulation. Flydende retarder indeholder ikke tilstækkeligt acrylharpiks for at fungere som et ekstra bindemiddelog bør kun anvendes i den mængde, der er nødvendig for at opn..
Pris fra
129,00
Ekskl. Moms:103,20
Køb her
Winsor & Newton Glazing Medium.Efterlader ingen farveskift fra vådt til tørret, når det bruges med akrylmaling.Det er det bedste medium til glazing, det giver maksimal gennemsigtighed og strålende, flydende farve med god udjævning.Produktet tørrer til en helt kl..
Pris fra
119,00
Ekskl. Moms:95,20