Filter

Gel & paste medier

Brand: Liquitex
Liquitex Flexibel Modeling Paste er en rigtig tyk mat uigennemsigtig pasta af marmorstøv og polymeremulsion.Her kan du bygge tykke lag op, skulpturere lag på hårde underlag.I våd tilstand har pastaen en konsistens som ligner ler og størkner i tør tilstand.Den k..
Pris fra
140,00
Ekskl. Moms:112,00
Køb her
Brand: Liquitex
Liquitex Flexibel Modeling Paste str. 946 ml. er en rigtig tyk mat uigennemsigtig pasta af marmorstøv og polymeremulsion.Her kan du bygge tykke lag op, skulpturere lag på hårde underlag.I våd tilstand har pastaen en konsistens som ligner ler og størkner i tør t..
Pris fra
225,00
Ekskl. Moms:180,00
Køb her
Brand: Liquitex
Liquitex Gloss Gel hjælper med at holde penseldragende på plads.Den forlænger tørretiden og giver farverne mere glød.Produktet blandes med transperante farver for at få tyk og lys lasur.Kan også anvendes til, at overfører trykte billeder...
Pris fra
110,00
Ekskl. Moms:88,00
Køb her
Brand: Liquitex
Liquitex Gloss Heavy Gel er et rigtig tykt gelmedie, som også forlænger tørretiden, og øger brilliancen (klarheden) og transparencen i mediet.Bland med akrylmaling for at få olie effekterne frem.Penselstrøg og støg med paletkniv forbliver som aftryk i fa..
Pris fra