Filter

Flydende medier

Brand: Liquitex
Liquitex Glazing Medium det naturlige valgt til lakering af akryl. Dette produkt anvendes når du stræber efter den maximale gennemskinnelighed, blander du ink i din Glazing medium giver dette glans og dybde til dit maleri.Dette flydende medium kan anvendes til at få penselstr&oslas..
Pris fra
79,00
Ekskl. Moms:63,20
Køb her
Brand: Liquitex
Liquitex Mat MediumEt klassisk medium som anvendes til at mattere din maling samt til fine penselstrøg, og så kan den ligeledes bruge som lim, når du laver collager. Mediet har en cremet konsistens og er perfekt at kombiner med uigennemsigtige farver.Skal du have en satin overflad..
Pris fra
69,00
Ekskl. Moms:55,20
Køb her
Brand: Liquitex
Et flydende medie som forlænger farvens tørretid og mindsker, at der dannes en overflade på akrylmalingen.Mediet gør farveblandingen og detaljeret arbejde lettere.Mediet blandes med akrylfarver og medier for at forlænge tørretiden med op til 40%.Tilsæ..
Pris fra
79,00
Ekskl. Moms:63,20
Køb her
Brand: Liquitex
Teksturen i mediet er tyk.Overflade: satin.Mediet er gennemsigtigt.Produktet har følgende virkning.Forøger blandingstid, så du har mulighed for at arbejde længere med dit maleri.Hvis du blander mere end 25% af produktet i din farve, vil farven ikke tørre ordentlig op..
Pris fra
115,00
Ekskl. Moms:92,00
Køb her
Brand: Liquitex
Liquitex Ultra Mat Mediumer en flydende væske med et højt indhold af harpiks.Ultra Mat Medium giver din maling en ultra mat finish, uden at forandre farvens nuance.Kan bruges sammen med alle akrylfarver og medier.Produktet er:LysægtePermanentFleksibelKrakelere ikkeVandtæt ov..
Pris fra
110,00
Ekskl. Moms:88,00