Filter

Mediums & Additivs

Brand: Golden
Golden Airbrush medium er fremstillet specielt til at gøre Golden Fluid akrylfarverne anvendelige i en airbrush-pistol. Det hindrer effektivt farverne i at klumpe og samle sig om dyssen under brug. Blandingen kan sprøjtes på tekstiler. Midlet kan også bruges til at str&aeli..
Pris fra
88,00
Ekskl. Moms:70,40
Køb her
Brand: Golden
Golden Fluid Matte Medium er et allround malemedie med en konsistens, der kan hældes ud af beholderen.Produktet kan bruges til:At strække farverne.Til at formindske glansen.Perfektionere overfladen.Golden Golden Fluid Matte Medium er rigtig god med fluid akrylfarverne.Produktet kan ligel..
Pris fra
141,00
Ekskl. Moms:112,80
Køb her
Brand: Golden
Golden Gloss medium, tidligere kaldt Golden General purpose acrylic fluid.Dette medie er et flydende, allround malemedie, som egner sig godt til lasering, strække farver, til at fremhæve glans (gloss) samt gennemsigtighed, den er ligeledes også med til at forøge filmens..
Pris fra
141,00
Ekskl. Moms:112,80
Køb her
Brand: Golden
Golden Acrylic Glazing Liquid skifter navn til - Golden Gloss eller Satin Glazing Liquid.Glazing liquid er det ultimative produkt til at blende farver med, det får overgangen i malingen til flyde sammen, så der ikke kommer nogen overgange.Golden Glazing liquid kan blandes sammen med alle typer a..
Pris fra
103,00
Ekskl. Moms:82,40