Filter

Gessos & Grounds

Brand: Golden
GOLDEN Absorbent Ground er designet til at påføre dit lærred inden du maler med akvarel.Den er let, permanent, lysægte og fleksibel.Som før nævnt er den rigtig god til akvarel eller staining på råt lærred.Det skal anvendes over en porøs ..
Pris fra
174,00
Ekskl. Moms:139,20
Køb her
Brand: Golden
GOLDEN Absorbent Ground er designet til at påføre inden du maler med akvarel.Den er let, permanent, lysægte og fleksibel.Som før nævnt er den rigtig god til akvarel eller staining på råt lærred.Det skal anvendes over en porøs og "uens" overfla..
Pris fra
246,00
Ekskl. Moms:196,80
Køb her
Brand: Golden
Golden gesso i sort.Denne gesso er en færdigblandet flydende malegrunder, der er beregnet til at kunne bruges ovenpå alle almindelig maleflader.Den er smidig og kan påføres i tynde lag, så den kan tilpasses til næsten enhver form for struktureret flade.Gessoen ka..
Pris fra
246,00
Ekskl. Moms:196,80
Køb her
Brand: Golden
Golden Acrylic Ground for Pastels har fået nyt navn til Golden Pastel Ground.Produktet er en speciel Gesso der er udviklet til pasteller, og kan påføres alle flader hvor man ønsker et godt underlag til tegning med pastelfarver.Overfladen på produktet er ru, som hvis d..
Pris fra
246,00
Ekskl. Moms:196,80
Køb her
Brand: Golden
Golden gesso akryl medium i hvid/whiteProduktet er et færdigblandet flydende malegrunder, der kan bruges på alle almindelig overflader.Gessoen er nem at arbejde med og der skal kun påføres et tyndt lag.Mediet kan også bruges til oliemaling, men ved denne proces, skal d..
Nedsat Pris fra
220,00
Ekskl. Moms:176,00
Køb her
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)