Filter

Gels & Pastes

Brand: Golden
Clear Tar Gel er sammensat, så den føles "lang" som tjære, men er blandet med en farveløs gel. Den er velegnet til at skabe ganske fine streger fordi den kan "hænge" i en fin tråd, der langsomt flyder ned fra, fx, paletkniven. Den kan blandes med alle acrylfarve..
Pris fra
246,00
Ekskl. Moms:196,80
Køb her
Brand: Golden
Golden Coarse Pumice Gels giver en grynet struktur, som giver en hård overflade.Graden af smidighed og vedhæftning kan øges ved at man blander dem med akrylfarver, gels og medier, selvfølgelig er Goldens egne farver super er specielt lavet til disse produkte, men andre m&ae..
Pris fra
239,00
Ekskl. Moms:191,20
Køb her
Brand: Golden
Golden Extra Coarse Pumice Gel giver en markant struktur, samt en hård overflade/film.Graden af smidighed og vedhæftning kan øges ved at man blander dem med andre Golden gels og malemidler.Extra Coarse Pumice Gel og Golden akrylfarver arbejder godt sammen. Golden Coarse Pumice Gel..
Pris fra
239,00
Ekskl. Moms:191,20
Køb her
Brand: Golden
Golden Fiber Paste giver en tør filmagtig overflade, der ser antik og råt ud, lidt som håndlavet papir når det er tørt.Du kan glatte produktet med en våd paletkniv, hvis du ønsker en glattere overflade.Når det mediet er tørre op, har det en o..
Pris fra
239,00
Ekskl. Moms:191,20
Køb her
Brand: Golden
Golden Glass Bead Gel er en gel med grov konsistens og en Heavy Body viscositet, som holder. Det er fremstillet af rigtige glasperler og dens unikke visuelle effekt, som minder om kondens på koldt glas, ses bedst i tynde film-lag, som gør at det enkelte lag af glasperler bliver oplyst p..
Pris fra
147,00
Ekskl. Moms:117,60
Køb her