KØB HOS ALTIFARVER.DK
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Altifarver.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Altifarver.dk
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. 
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Altifarver.dk´s grossister.
 
REKLAMATIONSRET
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. 
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. 
 
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. 
Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.
 
ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRET
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Altifarver.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. 
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. 
Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post eller indlevere den på vores adresse: Lundborgvej 4D, 8800 Viborg. Vi anbefaler i alle tilfælde, at De kontakter os først enten pr mail eller på tlf: 86620361.
 
Bemærk, at varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af Altifarver.dk
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Altifarver.dk udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
 
14 DAGES RETURRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. 
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. 
 
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i original emballage og i væsentlig samme stand som da varen blev modtaget.
Såfremt varen har været monteret/installeret/taget i brug bortfalder returretten.
Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Altifarver.dk ud fra en mulig salgsværdi. 
 
Ved varer der fra producentens side er forseglet, betragtes som taget i brug, hvis denne er brudt.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen eller være tilbageafleveret på Altifarver.dk’s adresse: Lundborgvej 4D, 8800 Viborg, ligeledes indenfor 14 dage efter modtagelsen. 
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Altifarver.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes. 
 
Ved speciel toning af maling efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har afgivet bestilling. 
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. 
Altifarver.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. 
 
FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter, der returneres til Altifarver.dk skal være forsvarligt indpakket. 
 
Alle varer skal returneres i samme type emballage som de blev modtaget. Hvis emballagen ved modtagelse er mærket med ”forsigtig” eller lignende, skal returneringsemballagen mærkes på samme måde. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. 
 
Altifarver.dk anbefaler, at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Altifarver.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 
Alle produkter, der modtages fra Altifarver.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.
 
ER DE I TVIVL?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Altifarver.dk, at De retter henvendelse til kontakt@altifarver.dk eller på telefon 86620361 
 
 
RETURNERING SOM FØLGE AF FORKERT FAKTURERING OG FORSENDELSESOPLYSNINGER
Hvis det er forkert fakturerings-eller forsendelsesoplysninger der betyder, at indholdet er sendt tilbage til os, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden 500, -  for genopretning og omkostninger.
 
SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
  • Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:
  • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
  • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
  • Altifarver.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt.
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.
  • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
 
TILBAGESENDELSE AF VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Altifarver.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Altifarver.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. 
 
Håndteringsgebyret er DKK 250,00 pr. halve time inkl. moms. Håndteringsgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med fejlsøgning. 
Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. 
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.
 
BETALING
De mulige betalingsmåder er: 

Altifarver.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Altifarver.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.
Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 
PRISER OG KONTRAKTER
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. 
 
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. 
 
Alle kontrakter indgås på dansk.
 
 
SALG GENERRELT
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 
 
En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen, (kun hvis ordren er valgt afhentet i butik og det ikke har været muligt at træffe køber pr. telefon eller mail).
 
Bemærk, tonet maling samt KABE og KABE RAW kan ikke returneres.
 
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. 
 
 
 
 
  
 

Brands vi fører