Menu
Menu
Filter
Faber Castell udgår af vores sortiment - Få 20% indtil det er væk! Udsolgte varer kan forekomme!
Shop løs her

Voks

Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering - 1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.
Mærke: Centurio
Centurio Møbel Lædervoks er et special produkt til pleje af lædermøbler.Før behandling iværksættes, anbefales det, at man laver en lille prøve på et mindre synligt sted, idet der kan forekomme enkelte lædertyper, som udelukkende tåler aftørring med en ren klud.Beskytter og plejer:Centurio Møbel Læde..
99,95
Ekskl. Moms:79,96
Køb her
Mærke: Jotun
Shiny er en vokspolish der er baseret på en kombination af fint poleringsmiddel og af syntetisk voks. Produktet rengør, polerer og beskytter overfladen på samme tid. Den anvendes både til rengøring, polering og beskyttelse af gelcoat og to-komponent malinger.Produktet..
169,00
Ekskl. Moms:135,20
Køb her
Mærke: Faxe
Faxe Bivoks Classic 230 ml. Fremstilles af ren bi- og palmevoks.FAXE Classic Bivoks giver lyst træ et gyldent, klassisk udseende.Voksbehandling gør træet smudsafvisende og modvirker udtørring. Faxe Bivoks er et exceptionelt produkt, der er skabt til at bevare og beskytte dit træværk på en natur..
129,95
Ekskl. Moms:103,96
Køb her
Mærke: Miller
Miller Egevoks Pasta benyttes til alt naturtræ samt afsyret og ludbehandlet træ.- Inden du går i gang skal du fjerne alt støv og snavs fra det træ du skal behandle.- Gnid derefter egevoksen rigtig godt ind i træet med en klud.- Lad derefter voksen tørre i 10 - 15 min. og polér efter med en klud.Fors..
79,95
Ekskl. Moms:63,96
Køb her
Mærke: Miller
Miller Egevoks er en voks til behandling af træmøbler.Voksen er en flydende møbelvoks det benyttes til afsyret egetræ, fyrretræ samt andre ubehandlet lyse træsorter.Egevoksen er med til at gøre møblet modstandsdygtig overfor tilsmudsning og så giver det et flot glød samt fremhæver møblets årer.Brugs..
79,95
Ekskl. Moms:63,96
Køb her
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

FAQ Faxe Bivoks

Q: Hvad er Faxe Bivoks?

A: Faxe Bivoks er en naturlig træbeskyttelse lavet af ægte bivoks og naturlige olier. Det bruges til at bevare og pleje træværk på en bæredygtig måde.


Q: Hvordan påføres Faxe Bivoks?

A: Faxe Bivoks kan påføres med en klud eller pensel. Det anbefales at påføre det jævnt på træets overflade og lade det absorberes. Efterlad det i et par minutter og tør overskydende voks af med en ren klud.


Q: Kan Faxe Bivoks bruges indendørs og udendørs?

A: Ja, Faxe Bivoks kan bruges både indendørs og udendørs. Det er velegnet til forskellige træoverflader som møbler, gulve, døre og paneler.


Q: Hvad er fordelene ved at bruge Faxe Bivoks?

A: Faxe Bivoks giver effektiv beskyttelse mod vandindtrængning, UV-stråler og miljøpåvirkninger, samtidig med at det nærer træet og bevarer dets naturlige skønhed. Det giver også en naturlig glans til træoverfladen.


Q: Er Faxe Bivoks miljøvenlig?

A: Ja, Faxe Bivoks er fremstillet af naturlige ingredienser og er skånsom mod miljøet. Det indeholder ingen skadelige kemikalier eller syntetiske stoffer.


Q: Hvordan vedligeholder jeg træværket efter påføring af Faxe Bivoks?

A: For at opretholde træværkets udseende og beskyttelse anbefales det at rengøre det med en blød klud og undgå brug af skrappe kemikalier eller aggressive rengøringsmidler.


Q: Kan Faxe Bivoks bruges på alle typer træ?

A: Ja, Faxe Bivoks kan bruges på de fleste træsorter. Det anbefales dog altid at udføre en test på en lille, usynlig del af træet for at sikre kompatibilitet og ønskede resultater.


Q: Hvor ofte skal jeg genbehandle træet med Faxe Bivoks?

A: Varigheden af beskyttelsen afhænger af flere faktorer som vejrforhold, slid og brug. Det anbefales at overvåge træets tilstand og genbehandle det, når det begynder at miste sin glans eller vandafvisende egenskaber.

Filter