Filter

Voks

Brand: Centurio
Centurio Møbel Lædervoks er et special produkt til pleje af lædermøbler.Før behandling iværksættes, tilrådes for kontrol at lave prøve på et mindre synligt sted, idet der kan forekomme enkelte lædertyper, som udelukkende tål..
Pris fra
98,95
Ekskl. Moms:79,16
Køb her
Brand: Jotun
Shiny er en vokspolish der er baseret på en kombination af fint poleringsmiddel og af syntetisk voks. Produktet rengør, polerer og beskytter overfladen på samme tid. Den anvendes både til rengøring, polering og beskyttelse af gelcoat og to-komponent malinger.Produktet..
Pris fra
169,00
Ekskl. Moms:135,20
Køb her
Brand: Faxe
Faxe Bivoks Classic 230 ml. Fremstilles af ren bi- og palmevoks.FAXE Classic Bivoks giver lyst træ et gyldent, klassisk udseende.Voksbehandling gør træet smudsafvisende og modvirker udtørring.  ..
Pris fra
99,00
Ekskl. Moms:79,20
Køb her
Brand: Miller
Miller Egevoks Pasta benyttes til alt naturtræ samt afsyret og ludbehandlet træ.Inden du går igang skal du fjerne alt støv og snavs fra det træ du skal behandle.Gnid derefter egevoksen rigtig godt ind i træet med en klud.Lad derefter voksen tørre i 10 - 15..
Pris fra
79,95
Ekskl. Moms:63,96
Køb her
Miller flydende Egevoks - 250 ml.
Populær
Brand: Miller
Miller Egevoks er en voks til behandling af træmøbler.Voksen er en flydende møbelvoks det benyttes til afsyret egetræ, fyrretræ samt andre ubehandlet lyse træsorter.Egevoksen er med til at gøre møblet modstandsdygtig overfor tilsmudsning og så..
Pris fra
75,00
Ekskl. Moms:60,00