Filter

Sandspartel

Brand: Jotun
Jotun Spartel Grov anvendes til udfyldning af mindre huller på  grove underlag ,  til plet- og fuldspartling og udjævning af underlag indendørs. Bruges typisk for at jævne underlaget ud inden man spartler over med Jotun Spartel Medium. Kan påføres i op til 10 mm uden at danne sprækker.Anve..
Nedsat Pris fra
289,00
Ekskl. Moms:231,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Spartel Medium bruges til fuldspartel, pletspartling og spartling af samlinger på mineralske overflader indenfor. Det være sig pudsede vægge, gipsplader, beton etc. Skal du spartel gipspladesamlinger kan man med fordel give Jotun Gipspladespartel de to første gange og afslutte med Jotun S..
Nedsat Pris fra
289,00
Ekskl. Moms:231,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Vådrumspartel bruges til fuld- og pletspartel, samt spartel af gipspladesamlinger i vådrum indendøres.Den er specielt udviklet til at holde fugten fra at trænge ind i væggene, men lader stadig væggen ånde.Før du spartler:Underlaget være tørt, rent og fast. . Husk at røre rundt i spartlen inden..
Nedsat Pris fra
379,00
Ekskl. Moms:303,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Gipsspartel Fin er en letspartel, der bruges til pletspartling og spartling af samlingerne på gipsplader og andre bygningsplader.Husk at bruge malerremse/papirbånd eller armeringstape i samlingerne først, inden der spartles over med Jotun Gipsspartel Fin. Dette gøre for at forhindre, at der op..
Nedsat Pris fra
289,00
Ekskl. Moms:231,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Rullespartel Medium er en færdigblandet letspartelmase til rullepåføring. Kan bruges på mineralske overflader som f.eks. puds, beton, gipsplader, samt tidligere malede flader på både vægge og loft.  Påføres med en langhåret rulle og glattes derefter med en bred spartel. Det gør at ar..
Nedsat Pris fra
399,00
Ekskl. Moms:319,20