Filter

Fugemasse

AKA Meric 1020 Bygningsfuge er en højkvalitets 1-komponent silikonefri fugemasse, baseret på hybrid teknologi som hærdet ved luftens fugtighed. Kan bruges både ind- og udvendig.Fugen er UV-resistent og vejr- og vandbestandig.Denne bygningsfuge kan give sig op til 20%, hvilket vil sige, at den kan vr..
Pris fra
99,95
Ekskl. Moms:79,96
Køb her
Akrylfuge AKA maleracryl hvid 310 ml.
Populær
Fugemasse AKA maleracryl hvid 310 ml. kommer i patron.En komponent fugemasse, velegnet til indendørs brug mellem væg og karm, samt mod skyggelister ved loft og væg.Kan ligeledes bruges som lydtætning mellem gipsplader samt andre byggematerialer.Kan anvendes udvendigOvermalbar.OBS. Kommer i patron, o..
Pris fra
29,95
Ekskl. Moms:23,96
Køb her
Casco Silikon 40 ml.
Populær
Casco SilikonAntimugbehandlet højelastisk tætningsmasse.Anvendes til tætning i vådrum, baderum, køkken, bil og båd samt til topforsegling af termoruder. Må ikke anvendes i forbindelse med fødevarer og medicin eller til akvarier!Denne tube fås ..
Pris fra
69,95
Ekskl. Moms:55,96
Køb her
AKA 155 silicone vådrumsfuge anvendes som fuge- og klæbemasse til vådrum, topforsegling af vinduer, mellem fliser og bordplade. Tilsat fungicide.AKA sil er en 1-komponent fugemasse på silikonebasis som er velegnet til alkaliske underlag og udgør ingen korrosionsrisiko ..
Pris fra
99,95
Ekskl. Moms:79,96
Køb her
Fugepistol til akryl fugemasse.Bruges til præcisionsarbejde når du fuger.Let anvendelig, lig blot fugemassen i pistolen, tryk et par gange på håndtaget og du er klar til at gå i gang...
Pris fra
99,00
Ekskl. Moms:79,20
Køb her
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)