Filter

Spartel til små huller

Brand: Dana Lim
Universalspartel 631er en fyldig vandfast, vejrbestandig og hurtigtørrende filler og spartelmasse, der er hurtig og nem at arbejde med. Velegnet til spartling af smårevner og ridser i næsten alle overflader,som f.eks. glasfiber, træ, beton og metal, såve..
Pris fra
79,95
Ekskl. Moms:63,96
Køb her
Brand: Dana Lim
Dana Plastik Træ 638 Natur 75 ml.Dette produkt er et hurtigt hærdende udfyldningsmateriale til træ.Altså en fugemasse til træ.Efter afhærdning er det  skrufast og kan saves, skæres, høvles, slibes, bejdses, poleres og lakeres.Indhold 75 ml...
Pris fra
81,95
Ekskl. Moms:65,56
Køb her
Brand: Jotun
Hurtigtørrende akrylspartel til indvendig træ. Kan anvendes til opbygning af kanter/hjørner af lister, karme og døre..
Pris fra
69,95
Ekskl. Moms:55,96
Køb her
Brand: Polyfilla
Polyfilla Ekstra Fin er en færdigblandet letvægtsfiller til reparation af mindre revner og huller på max 5 cm. Bruges indenfor på de fleste underlag som f.eks. beton, gips, puds, sten, polystyren og spånplader. Kan desuden bruges til modellering og reparation af pyntelister og ornamenter.Er ikk..
Pris fra
96,95
Ekskl. Moms:77,56
Køb her
Brand: Polyfilla
Færdigblandet spartelmasse på tube - klar til brug - til indendørs brug. Velegnet til udspartling af små og mellemstore huller på op til 2 cm, inden malearbejde.Særdeles velegnet til brug på puds, stuk, gipsplader, beton og sten. Ikke egnet til metal, aluminium, kunststof eller pvc. Tørrer..
Pris fra
64,95
Ekskl. Moms:51,96
Køb her
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)