Filter

Træværk

Brand: Jotun
Jotun Knast - og SpærregrunderVandfortyndbar spærrende grunder baseret på epoxyharpiks til indendørs brug.Modvirker gennemslag af f.eks. knaster og gulning i panellofter, sod og nikotin på vægge og streger af kuglepenne og tusch, samt misfarvning fra vand- og olieoplæselige farvestoffer.Hæfter godt ..
Pris fra
219,00
Ekskl. Moms:175,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Hæftegrunder Universal er en vandfortyndbar hæftegrunder til overflader, hvor det kan være svært for malingen af holde fast.. Det kan f.eks. være malede glatter overflader, fliser, PVC, laminatlåger eller fliser i tørre rum. Anvendes kun indendørs.Hæftegrunder Universal er nem at påføre og tør..
Pris fra
219,00
Ekskl. Moms:175,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Superhæfte Grunder er en alkydbaseret hæftegrunder til indendørs brug. Hæfter på de fleste blanke ikke sugende underlag, som f.eks. fliser i tørre rum, laminatplader og de fleste hårde plasttyper. Anbefales desuden til grunding af nye spånplade..
Pris fra
249,00
Ekskl. Moms:199,20
Køb her
Jotun Lady Supreme Finish 03 Pure mat
Bedst i test
Brand: Jotun
Lady Supreme Finish Pure Matt 03 er seneste skud på stammen af matte produkter fra Jotun. Pure Matt er en vandfortyndbar alkydmaling, der flere gange er kåret som bedst i test. Glans 03 erstatter glans 05 og giver et helmat udtryk på dit træværk. Pure Mat dæmper farven, hvorimod Glans 80 S..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her