Menu
Menu
Filter
Faber Castell udgår af vores sortiment - Få 20% indtil det er væk! Udsolgte varer kan forekomme!
Shop løs her

Møbler

Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering - 1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.
Mærke: Borup
Borup Teaktræsolie 500mlTeaktræsolie til vedligeholdelse og opfriskning på forskellige træsorter, f.eks. teak, palisander, eg, nød, mahogni m.m. Kan bruges både inde og ude.Er baseret på polymeriserende olier og trænger godt ind i overfladen. Giver dybde og fremhæver træets struktur.Gør træet modsta..
129,95
Ekskl. Moms:103,96
Køb her
Mærke: Jotun
Jotun Hæftegrunder Universal er en vandfortyndbar hæftegrunder til overflader, hvor det kan være svært for malingen af holde fast.. Det kan f.eks. være malede glatter overflader, fliser, PVC, laminatlåger eller fliser i tørre rum. Anvendes kun indendørs.Hæftegrunder Universal er nem at påføre og tør..
Pris fra
219,00
Ekskl. Moms:175,20
Køb her
Mærke: Jotun
Jotun Superhæfte Grunder er en alkydbaseret hæftegrunder til indendørs brug. Hæfter på de fleste blanke ikke sugende underlag, som f.eks. fliser i tørre rum, laminatplader og de fleste hårde plasttyper. Anbefales desuden til grunding af nye spånplade..
Pris fra
249,00
Ekskl. Moms:199,20
Køb her
Mærke: Jotun
Jotun Knast - og SpærregrunderVandfortyndbar spærrende grunder baseret på epoxyharpiks til indendørs brug.Modvirker gennemslag af f.eks. knaster og gulning i panellofter, sod og nikotin på vægge og streger af kuglepenne og tusch, samt misfarvning fra vand- og olieoplæselige farvestoffer.Hæfter godt ..
Pris fra
219,00
Ekskl. Moms:175,20
Køb her
Mærke: Jotun
Få en holdbar og blank overflade med Quick Bengalack Universallak! Denne alkydbaserede maling er ideel til metal, træ og hård plast, hvor du ønsker en glansfuld og slidstærk finish. Vejrbestandig og med fremragende vand- og kemikaliebestandighed, er denne lak perfekt til både indendørs og udendørs b..
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Mærke: Owatrol
Owatrol Aluminium er en rustbeskyttende aluminiums farvet maling som er elastisk og med højblank finish. Den danner en vandtæt elastisk film på overfladen og tåler op til 175 grader. Kan anvendes både inde og ude. Ideel til træ, jern, stål, plast eller som dekorativ effekt på f.eks keramikvaser elle..
233,00
Ekskl. Moms:186,40
Køb her
Jotun Lady Supreme Finish 03 Pure mat Jotun Lady Supreme Finish 03 Pure mat
Bedst i test
Mærke: Jotun
Lady Supreme Finish Pure Matt 03 er seneste skud på stammen af matte produkter fra Jotun. Pure Matt er en vandfortyndbar alkydmaling, der flere gange er kåret som bedst i test. Glans 03 erstatter glans 05 og giver et helmat udtryk på dit træværk. Pure Mat dæmper farven, hvorimod Glans 80 S..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Jotun Lady Supreme Finish 15 Silkemat Jotun Lady Supreme Finish 15 Silkemat
Bedst i test
Mærke: Jotun
Lady Supreme Finish, Silkemat glans 15 er en vandfortyndbar alkyd maling til træ og metal indendøres. Den er flere gange kåret til "Bedst i test", når det gælder denne type maling.Giver en suveræn slidstærk overflade og flyder fantastisk godt sammen. Glans 15 dæmper farven, men giver en flot kontras..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Jotun Lady Supreme Finish 40 Halv blank Jotun Lady Supreme Finish 40 Halv blank
Bedst i test
Mærke: Jotun
Lady Supreme Finish 40 Halvblank forstærker farven og fremhæver detaljer i overfladen. Bruges typisk til fodlister, gerigter og dørkarme, da glansen passer godt med træværk, der er færdigmalet fra fabrikken.Resultatet fremstår med en suveræn finish.Produktet giver en unik, hård, vaskbar og robust ov..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Jotun Lady Supreme Finish 80 Super blank Jotun Lady Supreme Finish 80 Super blank
Bedst i test
Mærke: Jotun
Lady Supreme Finish 80 fremhæver i allerhøjeste grad farven. Jo højere glans - jo mørkere står farven. Så selvom du vælger samme grønne farve på væg og træværk vil træværket fremstå mørkere, når du maler med Supreme Finish 80.Lady Supreme Finish har flere gange vundet bedst i test, når det gælder ma..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Mærke: Polyfilla
Polyfilla Maling- og Lakfjerner er en vandbaseret maling- og lakfjerner, der effektiv opløser og fjerner de fleste typer maling og lak - både inde og ude. Det gælder f.eks. opløsningsmiddel- og vandbaseret maling/lak, bejse, fernis, PU-lak og 2-komponent lak. Kan bruges på alle træsorter, metal, pud..
154,95
Ekskl. Moms:123,96
Køb her
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)
Filter