Filter

Stue

LADY Pure Color Vægmaling Supermat 01
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Drømmer du om en smuk kontrastfarve på en væg bag f.eks. sengen, sofaen eller i køkkenet så er Lady Pure Color, det perfekte valg.Lady Pure Color står supermat i glans 1 og fremstå nærmest med en fløjlsblød overflade. Jo mørkere farven du vælger jo mere fløjlsblød ser overfladen ud.Lady Pure Color e..
Pris fra
279,00
Ekskl. Moms:223,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Hæftegrunder Universal er en vandfortyndbar hæftegrunder til overflader, hvor det kan være svært for malingen af holde fast.. Det kan f.eks. være malede glatter overflader, fliser, PVC, laminatlåger eller fliser i tørre rum. Anvendes kun indendørs.Hæftegrunder Universal er nem at påføre og tør..
Pris fra
219,00
Ekskl. Moms:175,20
Køb her
Jotun LADY Wonderwall vægmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Lady Wonderwall er uden sammenligning Jotuns og markedets mest robuste vægmaling. Den står med en flot mat finish i glans 5, og er ekstrem slidstærk, robust og smudsafvisende. Lady Wonderwall er en 100% akrylmaling og perfekt til rum med meget aktivitet som f.eks. børneværelser, køkken/alrum og gang..
Pris fra
259,00
Ekskl. Moms:207,20
Køb her
Jotun LADY Balance Vægmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Lady Balance er til dig, der går op i om malingen lugter, når du maler. Lady Balance giver dig smukke matte vægge i glans 5 og er lugtfri, så snart at malingen er tør.Lady Balance er godkendt af Eurofins Indoor Air Comfort Gold, Svanemærket og anbefales af  det svensk Astma og Allergiforbund. M..