Filter

Kælder

LADY Pure Color Vægmaling Supermat 01
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Drømmer du om en smuk kontrastfarve på en væg bag f.eks. sengen, sofaen eller i køkkenet så er Lady Pure Color, det perfekte valg.Lady Pure Color står supermat i glans 1 og fremstå nærmest med en fløjlsblød overflade. Jo mørkere farven du vælger jo mere fløjlsblød ser overfladen ud.Lady Pure Color e..
Pris fra
279,00
Ekskl. Moms:223,20
Køb her
Jotun LADY Wonderwall vægmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Lady Wonderwall er uden sammenligning Jotuns og markedets mest robuste vægmaling. Den står med en flot mat finish i glans 5, og er ekstrem slidstærk, robust og smudsafvisende. Lady Wonderwall er en 100% akrylmaling og perfekt til rum med meget aktivitet som f.eks. børneværelser, køkken/alrum og gang..
Pris fra
259,00
Ekskl. Moms:207,20
Køb her
Jotun LADY Balance Vægmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Lady Balance er til dig, der går op i om malingen lugter, når du maler. Lady Balance giver dig smukke matte vægge i glans 5 og er lugtfri, så snart at malingen er tør.Lady Balance er godkendt af Eurofins Indoor Air Comfort Gold, Svanemærket og anbefales af  det svensk Astma og Allergiforbund. M..
Pris fra
249,00
Ekskl. Moms:199,20
Køb her
Jotun LADY Væg 10 vægmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Lady Væg 10 har i mange år været Jotuns mest populære vægmaling. Lady Væg 10 står silkemat i glans 10 og det betyder, at man vil opleve mere genskind på en væg malet med Lady Væg 10 end på f.eks. Lady Wonderwall. Lady Væg 10 var det fortrukne valg, når man gerne ville have en maling der stod smuk og..
Pris fra
219,00
Ekskl. Moms:175,20
Køb her
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)