Filter

Badeværelse

Brand: Jotun
Jotun Vådrumspartel bruges til fuld- og pletspartel, samt spartel af gipspladesamlinger i vådrum indendøres.Den er specielt udviklet til at holde fugten fra at trænge ind i væggene, men lader stadig væggen ånde.Før du spartler:Underlaget være tørt, rent og fast. . Husk at røre rundt i spartlen inden..
Nedsat Pris fra
379,00
Ekskl. Moms:303,20
Køb her
Jotun vådrumslim til badeværelser - vandbaseret vådrumslim.En vandfortyndbar grunder/lim til sugende underlag. Indgår som et specialprodukt i Jotuns vådrumsserie, som er godkendt af den norske byggebranches vådrumsnorm. ..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Brand: Jotun
Jotun Microgrunder - forankringsgrunde/blå vand er en vandfortyndbar grunder, der kan anvendes på alle porøse ubehandlede mineralske overflader både inden- og udendørs. Produktet har en geleagtig konsistens, der gør påføringen lettere og risiko for stænk minimeres.Giver en ens sugende overflade, så ..
Pris fra
99,00
Ekskl. Moms:79,20
Køb her
Jotun Lady Aqua Vådrumsmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Med Jotuns Lady Aqua får du flotte og ensartet silkematte vægge i dit badeværelse.Slut med de skinnende vægge i høj glans for Lady Aqua står kun med glans 10 og er alligevel vådrumsgodkendt.Jotun Lady Aqua indgår i Jotuns vådrumssystem, den er fugtbestandig, Svanemærket og utrolig nem at arbejde med..
Pris fra
259,00
Ekskl. Moms:207,20
Køb her