Filter

Flaskevarer fra Borup

Brand: Borup
Borup Acetone kan bruges til pletfjerning.Brug så lidt Acetone som muligt. Læg et sugende underlag under pletten og gnid på og omkring pletten for at undgå skjolder.Acetone er især virksomt mod pletter af neglelak, celluloselak, lim, rester af klistermærker, olie,..
Pris fra
36,95
Ekskl. Moms:29,56
Køb her
Brand: Borup
Borup Eddikesyre 32% er en klar, farveløs væske med stikkende, sur lugt.Rigtig god til afkalkning af kaffemaskiner:Bland 1 del Eddikesyre med 4 dele vand og kør blandingen gennem kaffemaskinen.Kør derefter koldt vand 3 gange gennem kaffemaskinen.Afkalkning af dampstrygejern: Afkalkes i forholdet 1:1..
Pris fra
14,95
Ekskl. Moms:11,96
Køb her
Brand: Borup
Borup Hvid Vaselineolie er en syrefri tynd, lys smøreolieHvid Vaselinolie anvendes bl.a. til smøring af symaskiner og alle slags låse både indendørs og udendørs, - samt skabs- og dørhængsler.Hvide skjolder på polerede møbler:Opvarm den hvid vaselinolie i vandbad og hæld forsigtigt den varme olie dir..
Pris fra
44,95
Ekskl. Moms:35,96
Køb her
Brand: Borup
Borup Kaustisk Soda (Ætsnatron Natriumhydroxid). Fast stof i perler, hvide eller grålige uden lugt, men stærkt ætsende!Rensning af afløb: Kaustisk Soda opløser propper af fedt, hår, sæbe og madrester i alle typer afløb. Opløs 500 g Kaustisk Soda i 4 liter koldt vand og hæld blandingen i af..
Pris fra
39,95
Ekskl. Moms:31,96
Køb her