Filter

Lady Minerals og Lady Minerals Revive

Brand: Jotun
Jotun Lady Minerals Revive giver et lækkert råt mineralsk udtryk og stå fuldstændig mat med et flot spil i overfladen, når den er tør.Minerals Revive kan forvandle og udjævne overflader i f.eks. glasvæv til en flot rå betonagtige væg - f&a..
Pris fra
799,00
Ekskl. Moms:639,20
Køb her
Jotun Lady Minerals kalkmaling
Kan tones i
alle farver
Brand: Jotun
Men Jotun Mineral Kalkmaling får du en kalkmat mineralmaling, der giver dine vægge et smukt og unikt udtryk. Der er aldrig to vægge der bliver ens.Det store indhold af læsket kalk i malingen gør, at når malingen er våd er den meget mørk i forhold til..
Pris fra
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Skab unikke vægge med et rustik og cool look med enten Jotun Mineral Revive eller Jotun Mineral Kalkmaling. Udtrykket er næsten det sammen, men fremgangsmåden er forskellige.

Jotun Mineral Kalkmaling er en meget fed maling, der skal pensles på med en bred facadepensel. Den kan ikke rulles på, idet det store indhold af læsket kalk gør, at produktet er meget tungt.

Jotun Mineral Revive er en indfarvet spartelmasse, der kan rulles på med en grov rulle eller spartels på med en bred spartel. Hvis man ruller det på anbefaler vi, at man trækker efter med en bred spartel på ca. 35 cm. Det giver det rigtig look og spil til væggen. Jotun Mineral Revive er rigtig god ovenpå f.eks. glasvæv, hvor der er noget struktur, som man gerne vil skjule.

Begge produkter kan bruges på mineralske overflader, gips, beton, filt, miljøvæv og glasvæv.

Med Jotun Mineral Kalkmaling kan du vælge imellem 116 af Jotuns flotteste farver og med Jotun Mineral Revive kan du vælge mellem 78 farver.