Menu
Menu
Filter
Faber Castell udgår af vores sortiment - Få 20% indtil det er væk! Udsolgte varer kan forekomme!
Shop løs her

Radiator

Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering - 1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.
Mærke: Motip
Motip Radiator Spray 500 ml. Ral 9010 hvid.Motip radiatormaling på spray kan bruges til både reparation og heldækning af radiatorer og varmerør.Den er rustforebyggende, modstandsdygtig overfor varme og rengøringsmidler og modvirker ridser og stød.Vi anbefaler altid flere tynde lag vådt-i-vådt frem f..
99,95
Ekskl. Moms:79,96
Køb her
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Motip Radiator Spraymaling er den optimale løsning til at forny og forfriske dine radiatorer og tilføre dem nyt liv. Designet specifikt til radiatorer, er denne spraymaling kendt for sin holdbarhed og varmebestandighed. Hos Thuesenfarver.dk findes radiatorsprayen i en hvid farve Ral 9010.


Denne spraymaling er nem at anvende og sikrer en jævn og professionel finish. Hurtig tørring resulterer i en robust overflade, der modstår varme og daglig slid. Motip Radiator Spraymaling er velegnet til både metal- og træradiatorer og leverer et langvarigt resultat.


Opdater dine radiatorer og forny rummet med Motip Radiator Spraymaling. Holdbar og let at bruge, en spraymaling der er ideelle til dine hjemmeprojekter. Den kan bruges til både reparation og fuld dækning af radiatorer og varmerør, er rustforebyggende, modstandsdygtig over for varme og rengøringsmidler samt modvirker ridser og stød.


Vi anbefaler altid at påføre flere tynde lag vådt-i-vådt for en smukkere finish. Motip radiator spray er fuldt hærdet efter 24 timer, og 1 dåse rækker til cirka 1 m2.

At male din radiator kan give dit rum et friskt look og forbedre radiatorernes generelle udseende. Her er fem tips, der kan hjælpe dig med at få det bedste resultat:


Forberedelse er nøglen:

Før du starter, skal du sørge for at forberede overfladen korrekt. Rengør radiatoren grundigt i Jotuns grundrens for at fjerne støv, snavs og fedt. Brug en grundrens og en blød børste eller klud.


Afdækning og beskyttelse:

Dæk gulvet og væggene omkring radiatoren godt af med afdækningsplast for at undgå malingsstænk. Brug også malertape til at beskytte dele af radiatoren, som du ikke ønsker malet.


Korrekt maling:

Vælg Motips radiatorvenlig maling, der er designet til at modstå varme og forblive holdbar over tid. Motip Radiator Spraymaling er et godt valg til denne opgave. Følg producentens anvisninger nøje for det bedste resultat.


God ventilation:

Sørg for god ventilation i rummet, når du maler. Åbn vinduerne eller brug en ventilator for at mindske lugten og fremskynde tørretiden.


Anvend et jævnt lag:

Påfør malingen i et jævnt lag ved at holde spraydåsen cirka 30 cm væk fra radiatoren. Brug korte, kontrollerede bevægelser for at undgå dryp og løbere.

Ved at følge disse tips kan du opnå et professionelt udseende og forlænge levetiden af din malede radiator.


Filter