Velkommen til altifarver.dk


Hos altifarver.dk vægter vi den gode service højt. Vi sørger derfor  for hurtig levering, uanset hvilket produkt du bestiller hos os, så du kan få glæde af produktet med det samme. Du vil således modtage din pakke allerede inden for 1-5 dage.

Her på siden kan du studere vores brede sortiment nærmere.
Vi har mange forskellige produkter inden for blandt andet maling, gulve, akrylmalingtapet, fotostater,  hobbymaling og meget mere.

 

Vi har ligeledes en fysisk butik med showroom, Thuesen farver & idéer A/S, en velassorteret farvehandler, hvor du kan finde alt til hjemmet. Kig forbi vores butik, den ligger på Lundborgvej 4D i Viborg. 

Vi har kvalitetsmaling til inde og ude. Til træværk og murværk, til gulv og loft, til køkken, børneværelse, badeværelse og stuer. Lady, Demidekk, Bengalack, Uniproff eller Jotaplast, vi har maling til næste alle formål. Vi sørger for at recepter og special tonet maling bliver gemt, så du altid kan få de samme farver igen. Det gør det hele meget nemmere for dig.

 

Vi har tapeter i alverdens farver og mønstre, vi har filt og væv, rosetter og stuk. Vi har tæpperensere, slibe og polermaskiner til udlejning og alt hvad du skal bruge til en grundig afdækning og rengøring. Vi har ekspertisen og erfaringen til at vejlede og rådgive om farver, kontraster, opsætninger, håndtering af udstyr og betjening af maskiner.

 

Udover alt dette, har vi også en stor stand med blandt andet solafskærmning fra Faber, LuxaFlex samt flere leverandører. En dygtig gardinmontør fra Rohrberg Gardiner, med 40 års erfaring, (direkte tlf. 86625055).Vi kommer gerne forbi din privat adresse , med prøver og forslag til indretningen af dit hjem.


Derudover har vi et stort udvalg af massive trægulve fra Junckers en velassorteret kunstnerafdeling med blandt andet Golden, Galeria og Amsterdam akrylmaling, samt et mindre udvalg af boligindretning.

 

Som noget nyt har vi fået et velassorteret sortiment af produkter til pleje og vedligehold af båden. Kig forbi og få en snak om hvordan du beskytter din båd bedst imod osmose og alger.
Eller hvordan man får de originale farver tilbage i gammelt træværk.

 

 

 Kontakt altifarver.dk
Skulle du sidde inde med spørgsmål til nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon
86 62 03 61, mail kontakt@altifarver.dk eller via vores kontaktformular. 

 

Kaspersky Antivirus ePay - Sikker online betaling LetsEncrypt - SSL