Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

KØB HOS ALTIFARVER.DK

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Altifarver.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Altifarver.dk. 
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. 
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Altifarver.dk´s grossister.
 

TONET MALING

Alt maling der tones i vores butik inden afsendelse, tages IKKE retur.
Vær opmærksom på at alle 9 ltr. spande sendes med Danske Fragtmænd, da GLS ikke kan håndtere dem forsvarligt.  

TAPET

Noget tapet er indfarvet og kanterne er dermed farvet, andet tapet er ikke indfarvet og dermed er kanterne hvide. Vær opmærksom på dette når tapetet sættets op, så evt. hvide kanter ikke bliver synlige, men stødes godt imod hinanden.
Tapet leveres som regel direkte fra vores leverandører og har dermed ikke været i vores hænder. Tjek derfor altid tapetet for produktionsfejl i designet og på kanten. 
Vi tager ikke imod reklamationer på tapet, der er sat op.

REKLAMATIONSRET
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. 
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. 
 
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. 
Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.
 

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRET

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles Altifarver.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. 
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. 
Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post eller indlevere den på vores adresse: Lundborgvej 4D, 8800 Viborg.
Vi anbefaler i alle tilfælde, at De kontakter os først enten pr. mail kontakt@altifarver.dk eller på tlf: 86620361.
 
Bemærk, at varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af Altifarver.dk
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Altifarver.dk 
udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
 

14 DAGES RETURRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har De 14 dages fortrydelsesret. 
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til Dem.
Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi selvfølgelig købesummen. 
 
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i original emballage og i væsentlig samme stand som da varen blev modtaget.
Såfremt varen har været monteret/installeret/taget i brug bortfalder returretten.
Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Altifarver.dk ud fra en mulig salgsværdi. 
 
Ved varer der fra producentens side er forseglet, betragtes den som taget i brug, hvis denne er brudt.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til GLS (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen eller være tilbageleveret på Altifarver.dk’s adresse: Lundborgvej 4D, 8800 Viborg, ligeledes indenfor 14 dage efter modtagelsen. 
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Altifarver.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes. 
 
Ved speciel toning af maling efter Deres ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor De har afgivet bestilling. 
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. 
Altifarver.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. 

 

FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Altifarver.dk skal være forsvarligt indpakket. 
 
Alle varer skal returneres i samme type emballage som de blev modtaget. Hvis emballagen ved modtagelse er mærket med ”forsigtig” eller lignende, skal returneringsemballagen mærkes på samme måde. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. 
 
Altifarver.dk anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS´s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Altifarver.dk. Yderligere har De mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 
Alle produkter, der modtages fra Altifarver.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.
 

ER DE I TVIVL?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Altifarver.dk, at De retter henvendelse til kontakt@altifarver.dk eller på telefon 86620361 
 
 

RETURNERING SOM FØLGE AF FORKERT FAKTURERING OG FORSENDELSESOPLYSNINGER

Hvis det er forkert fakturerings-eller forsendelsesoplysninger der betyder, at indholdet er sendt tilbage til os, forbeholder vi os retten til at opkræve Dem fragt beløbet på dine varer, -  for genopretning og omkostninger pga. ekstra omkostninger vedr. fragt .

 

EAN betaling

Ved betaling med EAN konto, skal beløbet betales indenfor faktureret dato, ellers vil der blive påberegnet 2% oveni beløbet pr. påbegyndt måned.
OBS: Ved køb med EAN skal du min. ligge en ordre på 500 DKK.

 

BETALING

De mulige betalingsmåder er: 

Altifarver.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Betaler du med Mobilpay bliver beløbet trukket når du har godkendt dit køb.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Altifarver.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.
Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

PRISER OG KONTRAKTER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. 
 
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. 
 
Alle kontrakter indgås på dansk.
 

 SALG GENERRELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 
 
Bemærk, tonet maling samt indfarvet spartelmasse og tapet bestilt hjem kan IKKE returneres.
 
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. 
 

Black Friday

©2022-2023 Altifarver.dk - Alle rettigheder forbeholdes. Under Black Friday kan enkelte priser på hjemmesiden variere fra priserne i vores fysiske butik. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder fredag d. 25. nov. 2022 og så længe lager haves. Bemærk: Ikke alle tilbud vil være tilgængelige både online og i vores fysiske butik.