Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og modtag nyheder om vores spændende produkter!
* E-mail:
Fulde navn:
Nyhedsbrev
14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestilling af varer foretages via telefon eller på internettet har du 14 dages fortrydelsesret. 
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til dig. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. 
 
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Nord (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen eller være tilbageafleveret på Altifarver.dk adresse: Lundborgvej 4D, 8800 Viborg, ligeledes indenfor 14 dage efter modtagelsen. 
 
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Altifarver.dk ud fra en mulig salgsværdi. 
 
Med hensyn til forseglede produkter skal forseglingen være ubrudt. 
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du ud fra en vurdering foretaget af Altifarver.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes. 
 
Ved special toning af maling blandet efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at blandingen kan begynde. 
 
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. 
 
Altifarver.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. 
 
 
ER DU I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Altifarver.dk, at De retter henvendelse til kontakt@altifarver.dk eller på telefon 86620361. 
 
 
FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter der returneres til Altifarver.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. 
 
 
SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:
  1. Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. - I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at du straks kan returnere varen til Altifarver.dk.
  2. Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Altifarver.dk. - I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Altifarver.dk.
Altifarver.dk
Lundborgvej 4D 
8800 Viborg
Danmark 
 
Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg en kopi af købsfakturaen, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Altifarver.dk.
Beløbet returneres normalvis til dankort, såfremt den oprindelige ordre er lagt med dankort. Ellers anmoder bogholderiet via mail om supplerende oplysninger, og beløbet returneres via bankoverførsel. 
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Altifarver.dk anbefaler, at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Altifarver.dk.
Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 
 
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Altifarver.dk.