Centurio

Brand: Centurio
Vandbaseret pudsemiddel til rensning og polering af mange forskellige overflader, som f.eks. sølv, guld, kobber, messing, glas, krom og andre glatte overflader. Giver ikke sorte finger ved brug...
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her
Brand: Centurio
Centurio Møbel Lædervoks er et special produkt til pleje af lædermøbler.Før behandling iværksættes, anbefales det, at man laver en lille prøve på et mindre synligt sted, idet der kan forekomme enkelte lædertyper, som udelukkende tåler aftørring med en ren klud.Beskytter og plejer:Centurio Møbel Læde..
98,95
Ekskl. Moms:79,16
Køb her
Brand: Centurio
Centurio Møbelpolish renser og polerer lakerede møbler, pianoer/klaver, violiner og andet træværk, der er lakeret.Behandlingen giver møblerne en fedtfri overflade med dyb, skinnende højglans.Møbelpolish er en vand/olie emulsion tilsat et meget finkornet..
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her
Brand: Centurio
Centurio Palisanderolie til behandling af palisandertræ.Palisanderolie indeholder lugtfri terpentin.Såfremt overfladen er fedtet afrenses med mineralsk terpentin, hvorefter olien påføres tyndt med en blød klud.Olie som ikke er indsuget efter få minutter aft&osla..
89,95
Ekskl. Moms:71,96
Køb her
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)